Wachtwoord vergeten?

U kunt een nieuw wachtwoord opvragen door het e-mail adres in te vullen waarmee u geregistreerd bent. Indien dit adres bij ons bekend is zullen wij u een mail met instructie doen toekomen.

Douglasvision buitenverblijven

Douglasvision buitenverblijven: warm en duurzaam

Veel blokhutten worden gebruikt om spullen in op te bergen. Dat geldt niet voor de Douglasvision buitenverblijven. Hoewel deze ruime blokhutten ideaal geschikt zijn voor het opbergen van materialen, zijn ze zo aantrekkelijk, dat het veel mooier is om hier een echte buitenkamer van te maken.

 

 

De overkapping zorgt ervoor dat u wel buiten zit, maar ook kunt rekenen op de nodige beschutting. De afwerking en de details maken het tot een waar sieraad in uw tuin, waar u ongetwijfeld heel veel vrije uurtjes in door zult brengen.

Douglasvision buitenverblijven bestellen

De Douglasvision buitenverblijven zien er niet alleen mooi uit, ze hebben ook veel praktische voordelen. Zo zijn ze gemaakt van duurzaam hout en hebben ze een robuuste constructie. Dit maakt dat u er lang van kunt genieten. Ook een Douglasvision blokhut bestellen? Dat kan bij Daalder. Maak uw keuze uit het assortiment en plaats direct uw bestelling.
 

Lees meer »