Wachtwoord vergeten?

U kunt een nieuw wachtwoord opvragen door het e-mail adres in te vullen waarmee u geregistreerd bent. Indien dit adres bij ons bekend is zullen wij u een mail met instructie doen toekomen.

Houten prieelen

De mogelijkheden van houten prieelen

Een blokhut in de tuin is ontzettend handig. Toch kan een blokhut ook erg massief zijn en u het gevoel geven dat de tuin ineens een stuk kleiner is. Als u wel wilt genieten van de voordelen van een blokhut, maar geen last wilt hebben van de nadelen, dan zijn houten priëlen wel iets voor u.

Houten priëlen zijn open overkappingen, die in de meeste gevallen slechts een paar gesloten wanden hebben. Dankzij deze opzet blijft de tuin open, terwijl u toch kunt profiteren van extra beschutting.

Houten prieel bestellen

Wilt u ook een houten prieel bestellen? Bekijk dan het uitgebreide assortiment van Daalder. Bedenk hoeveel zijden u open wilt houden en op welke plek u het prieel wilt plaatsen. Op basis van die informatie kunt u uw houten prieel selecteren. Houd altijd rekening met de wind en zorg ervoor dat het prieel hier  in ieder geval beschutting tegen die wind biedt.  

Lees meer »

Zwaan Prieel
Zwaan prieel vierkant 400x400cm buitenmaat 370x370cm funderingsmaat  

bekijk product

Ibis Prieel
Ibis prieel 302x302cm buitenmaat 268x268cm funderingsmaat  

bekijk product

Meerkoet Hoekpaviljoen
Hoekpaviljoen Meerkoet 308x308cm buitenmaat dak

bekijk product

Goudplevier Hoekpaviljoen
Hoekpaviljoen Goudplevier 368x368cm buitenmaat dak

bekijk product