Wachtwoord vergeten?

U kunt een nieuw wachtwoord opvragen door het e-mail adres in te vullen waarmee u geregistreerd bent. Indien dit adres bij ons bekend is zullen wij u een mail met instructie doen toekomen.

Interflex Blokhutten

Als het gaat om blokhutten  met name bij 5-kantige blokhutten en blokhutten met zijluifels , dan heeft Interflex een naam hoog te houden. Interflex staat al sinds jaar en dag garant voor kwaliteit en dat is te zien aan de Interflex blokhutten die Daalder in het assortiment heeft opgenomen. Interflex blokhutten zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten.

 

 

Natuurlijk  heeft u ook de mogelijkheid om te kiezen voor één van die mooie Interflex blokhutten met veranda. Zo'n blokhut fungeert echt als verlengstuk van de woonkamer. De rechthoekige blokhutten kan Daalder zelf een stuks voordeliger aanbieden ,maar op het gebied van 5-kantige blokhutten is Interflex de onbetwiste koploper.

Interfex Blokhutten bestellen

Wilt u zelf ook één van die mooie Interflex blokhutten in uw achtertuin? Bekijk dan het uitgebreide assortiment blokhutten op onze site. Hier vindt u blokhutten in allerlei soorten en maten. U kunt via de webshop direct blokhutten bestellen. Mocht u nog vragen hebben of meer willen weten over de maatwerkopties, dan kunt u natuurlijk ook altijd eerst even contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.
 

Lees meer »