Wachtwoord vergeten?

U kunt een nieuw wachtwoord opvragen door het e-mail adres in te vullen waarmee u geregistreerd bent. Indien dit adres bij ons bekend is zullen wij u een mail met instructie doen toekomen.

Dierenverblijven

De mooiste dierenverblijven

U gunt uw dieren toch ook het beste? Verras ze dan met één van de mooie dierenverblijven van Daalder. Veel dierenverblijven zijn eigenlijk te klein voor de dieren die ze herbergen. Konijnen die in de tuin gehouden worden, zitten bijvoorbeeld vaak in veel te krappe hokjes, waar ze niet even lekker kunnen rennen of springen.

 

 

Ook komt het vaak voor dat zo'n hok helemaal geen donker plekje heeft om lekker te kunnen slapen. Dat is jammer, want ook een konijn of een kip kruipt af en toe graag even lekker weg, om te slapen of om bescherming te zoeken tegen slechte weersomstandigheden.

Daalder houdt daar rekening mee en verkoopt een aantal prachtige dierenverblijven die voldoende ruimte bieden om lekker rond te rennen. Dat is mooi om te zien, maar ook heel erg fijn voor uw dieren.

Tuinhokken van goede kwaliteit

Bij de keuze voor tuinhokken is het altijd belangrijk om te kijken naar de kwaliteit van het gebruikte hout. De tuinhokken van Daalder zijn gemaakt van speciaal tuinhout, dat tegen een stootje kan. U kunt het natuurlijk ook altijd nog extra behandelen. Gebruik dan een verfsoort die niet giftig is voor dieren; veel knaagdieren zetten er graag hun tanden in en het is natuurlijk niet de bedoeling dat ze ziek worden.  U kunt er eventueel ook voor kiezen om bijvoorbeeld alleen de bovenkant aan de buitenzijde te beschilderen. Daar kunnen de meeste dieren niet bij, waardoor er geen kans is op vergiftiging of het binnenkrijgen van slechte stoffen.

Plaats nu uw bestelling

Wilt u ook van die prachtige dierenhokken in uw tuin? Plaats dan vandaag nog uw bestelling bij Daalder. U kunt er op rekenen dat u bij ons uitstekende producten, een goede service en een aantrekkelijke prijs krijgt. U kunt de dierenverblijven zelf eenvoudig afmonteren en op de juiste plek zetten. Eventueel kunt u de dierenverblijven ook nog af en toe verplaatsen, zodat er steeds vers gras te eten is voor de dieren.

Heeft u nog vragen over onze verschillende tuinhokken? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers weten alles over onze producten en voorzien u graag van goed advies.

 

Lees meer »
Hondenhokken

Hondenhokken
Hondenhokken van goede kwaliteit Soms kan het handig zijn om de hond even buiten te hebben. Het is dan natuurlijk...