Wachtwoord vergeten?

U kunt een nieuw wachtwoord opvragen door het e-mail adres in te vullen waarmee u geregistreerd bent. Indien dit adres bij ons bekend is zullen wij u een mail met instructie doen toekomen.

Hondenhokken

Hondenhokken van goede kwaliteit

Soms kan het handig zijn om de hond even buiten te hebben. Het is dan natuurlijk wel fijn als er ook een prettig schuilplekje is, bijvoorbeeld als het regent. Hondenhokken voor buiten zijn daar ideaal voor. Deze hondenhokken zijn gemaakt van geïmpregneerd tuinhout, wat ervoor zorgt dat ze niet bij de eerste de beste regenbui kunnen verrotten. Uiteraard zijn de hondenhokken ook voorzien van een goede dakbedekking, wat regen en kou zoveel mogelijk buitenhoudt. Hierdoor heeft uw hond een prima onderkomen, ook als hij even niet binnen is!voor uw trouwe viervoeter maken wij ook hele mooie hondenhokken op maat.

Buiten hondenhok monteren

Het voordeel van het buiten hondenhok van Daalder is dat u het eenvoudig zelf kunt afmonteren. Alle benodigde accessoires worden hiervoor bijgeleverd. U kunt het direct in elkaar zetten op de plek waar u het uiteindelijk wilt hebben. Zo hoeft u er ook niet onnodig mee te slepen. Direct een hondenhok kopen? Plaats dan uw bestelling via de webshop van Daalder. 

Lees meer »