Wachtwoord vergeten?

U kunt een nieuw wachtwoord opvragen door het e-mail adres in te vullen waarmee u geregistreerd bent. Indien dit adres bij ons bekend is zullen wij u een mail met instructie doen toekomen.

J. Daalder & Zn. BV Timmerfabriek en Houthandel

U bent hierdoor verzekerd van een kwaliteit product uit eigen land, gemaakt door mensen uit eigen land.
Hierdoor zijn wij in staat om op korte termijn aan al uw wensen te voldoen.

Stuur ons een e-mail
Bel ons: 0223 - 52 14 00

Adres:
Schorweg 89
1764 MD Breezand

Email: info@daalder.com

Openingstijden:
Ma t/m vr: 09:00 tot 17:30
Zaterdag: 09:00 tot 17:00 *
* met ingang van de wintertijd zijn wij geopend tot 16.00 uur

Blokhut Western

Deze blokhut + veranda ”Daalder Exclusief” staat opgesteld in onze showroom.
De blokhut is gemaakt van 28mm onbehandeld vuren blokhuthout. De binnenmaten zijn 450x450cm (incl. veranda voor de helft).
Het huisje is gebouwd op een vuren vloer met hardhouten liggers (deze is optioneel te bestellen, standaard wordt er een hardhouten funderingsrand geleverd).
De waterborden zijn uitgevoerd in hardhout.
In de voorkant zit een hardhouten enkele deur en twee hardhouten uitzetramen. Op het dak zijn shingles aangebracht.
Bij deze blokhut wordt een onderlaag bijgeleverd, die u onder uw shingles kunt plaatsen ter bescherming van uw dakhout. Daarnaast worden er spanveren bijgeleverd.
Spanveren zijn stukken draadeind met aan de boven- en onderkant veren. Ze zorgen ervoor dat wanneer het hout van de blokhut gaat werken (in de zomer krimpt het en in de winter gaat het weer uitzetten), u d.m.v. de spanveren het hout bij elkaar kunt houden.
 

Aan de blokhut zit een veranda van ± 225cm diep. Met vier geïmpregneerde steunpalen 89x89mm met schoren, kruishekjes en een geïmpregneerd terrasvlonder 28mm dik op hardhouten liggers (deze is optioneel te bestellen, standaard wordt er een hardhouten funderingsrand geleverd).