Wachtwoord vergeten?

U kunt een nieuw wachtwoord opvragen door het e-mail adres in te vullen waarmee u geregistreerd bent. Indien dit adres bij ons bekend is zullen wij u een mail met instructie doen toekomen.

Trampolines Elite+

Spring een gat in de lucht op je nieuwe BERG trampoline. De BERG Elite+ trampoline is ideaal voor jou maar ook voor je ouders: de beste trampoline voor thuis! Hoe hoog kom jij? Wat wordt jouw stunt? ... Sprong, schroef, jump! Maak de meeste vlieguren van iedereen, gewoon in de achtertuin. De tijd vliegt voorbij!

De beschermrand is extra breed, dik en gemaakt van het beste UV- en slijtbestendige materiaal. De handgemaakte beschermrand zorgt voor extra stevigheid en daarmee is deze trampoline de beste in zijn soort!

Het stevige frame is versterkt met acht koppelstukken, genaamd de ”T-section”. Dit zorgt voor eenvoudige, veilige montage en extra stabiliteit. Geschikt voor heel veel sprongen. Ben jij er klaar voor?

Speciale springveren in een echte gouden kleur: de Goldspring+ veren! Deze veer is als beste getest in het BERG Testlab en verdeelt de springkracht om zo beter, makkelijker en veiliger te springen.

Nu kan je al je kunstjes nog veiliger oefenen! Dit is de eerste InGround trampoline waar een safety net (T-series) op past. Veiliger dan dit kan niet! Exclusief beschikbaar voor de BERG InGround Elite+ trampolines.

Lees meer »