Wachtwoord vergeten?

U kunt een nieuw wachtwoord opvragen door het e-mail adres in te vullen waarmee u geregistreerd bent. Indien dit adres bij ons bekend is zullen wij u een mail met instructie doen toekomen.

Houten terrasoverkappingen

Bent u op zoek naar een mooie overkapping voor uw terras? Kies dan voor een houten terrasoverkapping van Daalder. Een houten terrasoverkapping heeft een natuurlijke uitstraling, is robuust en gaat lang mee. Bovendien kunt u een houten overkapping in elke gewenste kleur overschilderen. Dat hoeft niet meteen, maar kan wel handig zijn als u bijvoorbeeld uw woning schildert en ervoor wilt zorgen dat de overkapping weer helemaal aansluit bij de nieuwe uitstraling van uw woning.

Houten terrasoverkappingen bestellen

Het assortiment houten terrasoverkappingen van Daalder is groot en biedt voor elk wat wils. Of u nu gaat voor een compacte overkapping of juist het hele terras wilt overdekken; er zijn altijd voldoende mogelijkheden. Kunt u uw ideale houten terrasoverkapping niet vinden? Neem dan contact met ons op. Wij bieden namelijk ook maatwerk aan en helpen u graag met het realiseren van het beste eindresultaat. Uiteraard geldt dit zowel voor complete overkappingen als voor kleine aanpassingen.

Benieuwd naar meer overkappingen? Bekijk dan het volledige aanbod van terrasoverkappingen van Daalder.
 

Lees meer »