Wachtwoord vergeten?

U kunt een nieuw wachtwoord opvragen door het e-mail adres in te vullen waarmee u geregistreerd bent. Indien dit adres bij ons bekend is zullen wij u een mail met instructie doen toekomen.

Haardhoutberging

Haardhoutberging: opgeruimd staat netjes!

Wilt u in de winter ook voordelig stoken? Of steekt u graag de openhaard op het terras aan? Dan mag een haardhoutberging in uw tuin niet ontbreken. Een haardhoutberging is een houten berging waarin u uw haardhout droog op kunt slaan. Haardhout moet voor gebruik goed gedroogd worden en dat gaat het beste door het onder een goed ventilerende overkapping te plaatsen. De haardhoutbergingen zijn mooi om te zien en passen perfect in elke tuin. Ze zijn gemaakt van vuren en geïmpregneerd materiaal, waardoor ze zeer duurzaam zijn. Wij verkopen diverse  modellen waarbij onze haardhoutberging uit eigen productie er qua uitvoering en prijs absoluut uitspringt!

Haardhouten berging bestellen

Wilt u zelf ook wel zo'n mooie haardhouten berging in uw tuin? Plaats dan vandaag nog uw bestelling bij Daalder. Bekijk de verschillende modellen en keuzemogelijkheden en doorloop de stappen van het bestelproces. Wij zorgen er dan voor dat u de haardhoutberging snel op kunt halen of dat deze bij u thuisbezorgd wordt. Makkelijker kan het niet!

Lees meer »