Wachtwoord vergeten?

U kunt een nieuw wachtwoord opvragen door het e-mail adres in te vullen waarmee u geregistreerd bent. Indien dit adres bij ons bekend is zullen wij u een mail met instructie doen toekomen.

Regentonnen

Regentonnen: kunststof of hout

Regentonnen zijn niet alleen mooi om te zien, ze zijn ook heel erg praktisch. Als u ze gebruikt om regenwater op te vangen, kunt u dat later weer inzetten in bijvoorbeeld de moestuin, om perkjes water te geven of de auto ermee te wassen. Aangezien de meeste regentonnen toch al snel zo'n 120 liter water kunnen houden, kan dat behoorlijk schelen op de waterrekening. Regentonnen zijn verkrijgbaar in kunststof en in hout en voorzien van verschillende motieven. Zo kunt u bijvoorbeeld ook een kunststof regenton kopen met een houten 'look'!

Regenton kopen bij Daalder

Een regenton kopen doet u gemakkelijk en snel bij Daalder. U vindt ons volledige assortiment regentonnen online en kunt van alle regentonnen een afbeelding bekijken. Kies de regenton die het mooiste in uw tuin past en plaats uw bestelling. Denk eraan: het is mogelijk om een regenton te plaatsen bij elke afvoer van de dakgoot. U kunt dus ook meerdere exemplaren plaatsen en nog meer water besparen! 

Lees meer »