Wachtwoord vergeten?

U kunt een nieuw wachtwoord opvragen door het e-mail adres in te vullen waarmee u geregistreerd bent. Indien dit adres bij ons bekend is zullen wij u een mail met instructie doen toekomen.

Rozenboog

Rozenboog: decoratief element

Rozen mogen in geen enkele tuin ontbreken. Ze zien er prachtig uit, geven mooie bloemen en gaan ook nog eens lang mee. Als u ze goed snoeit, dan kunt u er jarenlang plezier van hebben. U kunt kiezen voor kleine rozenstruikjes, maar u kunt ook gaan voor een mooie rozenboog. Dat is een houten boog die gebruikt kan worden om een roos overheen te leiden. Hierdoor krijgt u als het ware een echte rozenpoort. Zo'n decoratief element past in elke tuin en is verkrijgbaar in diverse maten en uitvoeringen.

Rozenbogen bestellen

Wilt u zelf ook rozenbogen bestellen? Dat kan gemakkelijk en snel bij Daalder. Daalder is leverancier van alles wat u nodig heeft om binnen én buiten op een prettige, sfeervolle manier te wonen. U kunt bij ons terecht voor kant-en-klare rozenbogen, maar wij bieden ook de materialen die u nodig hebt om zelf een rozenboog op maat te maken. Plaats vandaag nog uw bestelling, wij zorgen voor de rest!

Lees meer »