Wachtwoord vergeten?

U kunt een nieuw wachtwoord opvragen door het e-mail adres in te vullen waarmee u geregistreerd bent. Indien dit adres bij ons bekend is zullen wij u een mail met instructie doen toekomen.

Tuinkasten

U heeft eigenlijk nooit teveel opbergruimte in de tuin. Een blokhut, een schuur, het zijn allemaal mooie plekken om gereedschap op te bergen, maar ze kunnen soms ook heel onoverzichtelijk worden. Of onhandig, want misschien is uw moestuin wel helemaal niet in de buurt van uw tuinschuur en moet u steeds heen en weer lopen met gereedschap. Veel handiger is het dan om op strategische plekken in de tuin tuinkasten te plaatsen. Deze kasten bieden ruimte aan gereedschap, zijn gemaakt van stevig hout en voorzien van een dak met EPDM-rubberfolie. Kortom; ze beschermen uw gereedschap en houden het droog.

Tuinkasten kopen

Tuinkasten kopen doet u natuurlijk bij Daalder. Wij bieden tuinkasten online in onze webshop aan. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, elk met eigen kenmerken. Kies de tuinkasten die het beste aansluiten bij uw wensen en tuin en plaats meteen uw bestelling. Wij zorgen voor de rest!

Lees meer »