Wachtwoord vergeten?

U kunt een nieuw wachtwoord opvragen door het e-mail adres in te vullen waarmee u geregistreerd bent. Indien dit adres bij ons bekend is zullen wij u een mail met instructie doen toekomen.

Tuinafscheidingen

Tuinafscheidingen voor meer privacy!

Een open tuin is prettig, maar een beetje privacy ook. Daarom kiezen de meeste mensen voor tuinafscheidingen, die ervoor zorgen dat hun tuin afgescheiden wordt van bijvoorbeeld de tuin van de buren. Een tuinafscheiding is er in veel soorten en maten. U kunt voor een beukenhaag, een boswal of een andere natuurlijke afscheiding gaan.

 

 

Het kost echter tijd om zo'n haag te laten groeien en dat betekent dat u dus een bepaalde periode behoorlijk in de kijker zit. Veel sneller - en vaak ook mooier - zijn houten tuinafscheidingen. Deze nemen ook veel minder ruimte van uw tuin weg dan de “natuurlijke'':  varianten.

Houten tuinafscheidingen maken

Houten tuinafscheidingen zijn eenvoudig zelf te maken. Tenminste, met de hulp van Daalder. Daalder verkoopt namelijk alle onderdelen die nodig zijn om bijvoorbeeld een mooie schutting te maken. U kunt bij ons terecht voor tuinpalen in verschillende vormen. Van vierkant tot rond, van lang tot kort. Daarnaast leveren wij heel veel soorten planken. Van tuinhout, maar ook bijvoorbeeld van lariks of douglas. U kunt precies kiezen welke soort hout het beste past in uw tuin. Ook de schroeven en bevestigingmaterialen kunt u natuurlijk voordelig bij Daalder kopen.

Als het volledig zelf maken van houten tuinafscheidingen nog wat te hoog gegrepen is, dan kunt u natuurlijk ook altijd een schutting maken die bestaat uit verschillende panelen. U hoeft die panelen dan alleen nog aan elkaar te plaatsen. Dat vraagt ook om een scherp oog, maar is veel gemakkelijker dan het bouwen van een volledig nieuwe schutting. Bovendien kost het veel minder tijd, iets dat ook niet onbelangrijk is. Tuinonderhoud vraagt namelijk veel tijd en als u tijd kunt besparen, dan betekent dat dat u die tijd weer ergens anders in kunt steken.

Altijd scherpe prijzen

Een van de belangrijkste voordelen van de houten tuinafscheidingen van Daalder is dat u altijd kunt rekenen op een breed assortiment. U kunt dus precies de afscheiding maken die u wilt. Daarnaast kunt u ook altijd rekenen op aantrekkelijke prijzen. Wij kopen groot in en houden een goede voorraad aan, waardoor we u altijd een passende aanbieding kunnen doen. Daarnaast vindt u in onze webshop regelmatig nog extra aanbiedingen. Bekijk ze en doe er uw voordeel mee! Plaats vandaag nog uw bestelling, wij doen de rest.
 

Lees meer »
Houten tuinschermen

Houten tuinschermen
Een beetje meer privacy in de tuin? Dan kunt u natuurlijk een heg aanplanten en een aantal jaar wachten tot deze...

Houten tuinpoorten

Houten tuinpoorten
U heeft uw hele perceel omheind met een heg of een tuinafscheiding. Het enige dat nog ontbreekt is een mooie houten...

Houten tuinhekjes

Houten tuinhekjes
Een mooie tuinafscheiding valt of staat met de details. Daarom mogen een aantal mooie tuinhekjes niet ontbreken....

Natuurmatten

Natuurmatten
Natuurlijke materialen staan over het algemeen het mooist in een tuin. Maar hoe zorgt u voor een natuurlijke afscheiding?...

Betonijzer schermen

Betonijzer schermen
Wie aan een natuurlijke tuinafscheiding denkt, denkt waarschijnlijk niet direct aan betonijzer schermen. Toch...

Trellis schermen

Trellis schermen
Trellis schermen: natuurlijk voordeel Een natuurlijke tuinafscheiding kent verschillende vormen. De trellis schermen...

Composiet schermen

Composiet schermen
De composietplanken in combinatie met de antracietkleurige aluminium staanders zorgen voor een eigentijdse look....

Schanskorfschermen

Schanskorfschermen
De schanskorfschermen zijn gemaakt van schanskorven uit galvandraad Ø 5mm, zodat roest geen kans krijgt. De schermen...

Verasol® Aluminium schuttingonderdelen

Verasol® Aluminium schuttingonderdelen
Aluminium schuttingen van Verasol® zijn duurzaam, onderhoudsarm en modulair in opbouw. Er is keuze uit verschillende...