Wachtwoord vergeten?

U kunt een nieuw wachtwoord opvragen door het e-mail adres in te vullen waarmee u geregistreerd bent. Indien dit adres bij ons bekend is zullen wij u een mail met instructie doen toekomen.

Houten tuinhekjes

Een mooie tuinafscheiding valt of staat met de details. Daarom mogen een aantal mooie tuinhekjes niet ontbreken. De tuinhekjes die u kunt plaatsen zijn de kers op de taart en maken het geheel af. Voor een breed assortiment aan houten tuinhekjes en ander houten hekwerk kunt u terecht bij Daalder. Daalder is al sinds jaar en dag gespecialiseerd in het leveren van hout en houtproducten. U kunt voor alles bij ons terecht; wij hebben een breed assortiment standaard producten, maar leveren vanzelfsprekend ook maatwerk.

 

 

Houten tuinhekken uitkiezen

Als u op zoek bent naar houten tuinhekken, dan zit u bij Daalder goed. Wij verkopen tuinhekken van verschillende houtsoorten. Ze zijn vanzelfsprekend allemaal duurzaam en aantrekkelijk geprijsd. Kies voor de juiste afmetingen en plaats direct uw bestelling.

Wilt u uw houten tuinhekjes liever zelf maken? Ook dat kan. Daalder levert namelijk ook planken, balken en ijzerwaren. Kortom; alles wat u nodig hebt om zelf het hek van uw dromen te maken.  

Lees meer »