Wachtwoord vergeten?

U kunt een nieuw wachtwoord opvragen door het e-mail adres in te vullen waarmee u geregistreerd bent. Indien dit adres bij ons bekend is zullen wij u een mail met instructie doen toekomen.

Houten tuinschermen

Een beetje meer privacy in de tuin? Dan kunt u natuurlijk een heg aanplanten en een aantal jaar wachten tot deze hoog genoeg is. Het is echter veel makkelijker om een aantal houten tuinschermen te plaatsen. Die zorgen direct voor verminderde inkijk en hebben eveneens een natuurlijk effect. Houten tuinschermen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo verkoopt Daalder natuurmatten, maar ook schermen van hardhout.

 

 

Houten tuinafscheidingen met beton

Als u van een beetje afwisseling houdt, dan kunt u ook gaan voor de houten tuinafscheidingen met beton, of de betonijzer trellissen. Daarin worden verschillende materialen met elkaar gecombineerd, wat zorgt voor een interessante uitstraling. Waar u ook voor kiest; u kunt altijd rekenen op aantrekkelijke prijzen. Heeft u vragen over de houten tuinschermen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers zullen uw vragen zo goed mogelijk beantwoorden. Via de webshop plaatst u direct uw bestelling. Wij zorgen dan voor de rest.

Lees meer »

L beslag verzinkt
Te gebruiken om tuinschermen aan de palen te bevestigen Het advies is 6 stuks te gebruiken voor een tuinscherm...

bekijk product

L beslag RVS
Te gebruiken om tuinschermen aan de palen te bevestigen Het advies is 6 stuks te gebruiken voor een tuinscherm...

bekijk product