Wachtwoord vergeten?

U kunt een nieuw wachtwoord opvragen door het e-mail adres in te vullen waarmee u geregistreerd bent. Indien dit adres bij ons bekend is zullen wij u een mail met instructie doen toekomen.

Natuurmatten

Natuurlijke materialen staan over het algemeen het mooist in een tuin. Maar hoe zorgt u voor een natuurlijke afscheiding? Met natuurmatten natuurlijk. Natuurmatten zijn matten die gemaakt zijn van wilgentenen. Ze hebben vaak een ijzeren frame, dat zorgt voor de noodzakelijke stevigheid. De matten zijn 180 centimeter bij 180 centimeter en kunnen aan elkaar gekoppeld worden. Door meerdere matten te plaatsen, maakt u een mooie schutting.

 

 

De wilgentenenmat is ook verkrijgbaar in 90 centimeter bij 180 centimeter, voor een lage afscheiding of het opvullen van een kleiner deel. Tevens zijn er natuurmatten op rol verkrijgbaar om over uw oude vervallen schutting heen te plaatsen voor een snel en mooi resultaat.

Natuurmatten bestellen

Passen natuurmatten mooi in uw tuin? Plaats dan vandaag nog uw bestelling bij Daalder. Wij zorgen er dan voor dat deze zo snel mogelijk bij u thuisbezorgd wordt. Gaat u toch liever voor een andere tuinafscheiding? Bekijk dan onze overige mogelijkheden. Wij bieden bijvoorbeeld ook tuinafscheidingen van hout of van beton aan. Zo is er altijd een oplossing die helemaal past bij uw tuin en uw wensen.

Lees meer »