Wachtwoord vergeten?

U kunt een nieuw wachtwoord opvragen door het e-mail adres in te vullen waarmee u geregistreerd bent. Indien dit adres bij ons bekend is zullen wij u een mail met instructie doen toekomen.

Trellis schermen

Trellis schermen: natuurlijk voordeel

Een natuurlijke tuinafscheiding kent verschillende vormen. De trellis schermen behoren toch wel tot de meest populaire natuurlijke vormen. Deze schermen zijn volledig gemaakt van hout, of van betonijzer met een houten kader lijst meestal in een ruitmotief. De schermen worden naast elkaar geplaatst en worden vervolgens gebruikt om planten tegenop te laten groeien.

 

 

De trellis schermen raken zo langzaam maar zeker bedekt, waardoor er een natuurlijke afscheiding is ontstaan. Deze afscheiding heeft dezelfde stevigheid als een schutting, maar een veel mooiere uitstraling.

Trellis tuinschermen bestellen

Wilt u ook van die prachtige trellis tuinschermen in uw tuin? Dan bestelt u deze gemakkelijk en snel bij Daalder. Daalder is specialist in producten voor de tuin. Of het nu gaat om hout of om complete blokhutten, standaard producten of maatwerk; bij Daalder bent u aan het juiste adres. Bekijk ons uitgebreide assortiment, plaats meteen uw bestelling en laat u verrassen door de uitstekende service die ons bedrijf u kan bieden.

Lees meer »